субота, 10 листопада 2007 07:09

"Знанню" продовжили термін оренди

Книгарня "Знання" на Хрещатику, 44, працюватиме й надалі.

У середу 90 депутатів Київради проголосували за те, аби товариству "Знання" продовжили термін оренди. Книгарні заборонено змінювати напрямок торгівлі або здавати власну площу в суборенду. Депутат від Блоку Черновецького Віктор Дейнега пояснив, чому не подовжували оренду раніше.

— Керівництво "Знання" ухилялося від укладання договору оренди, не дозволяли експертові-оцінювачу визначити вартість договору, — говорить Віктор Дейнега. — Інформація, що посередники пропонували перекупити цей магазин, якщо Київрада погодилася б на приватизацію приміщення.

Мабуть, тому депутати відхилили питання про приватизацію приміщення загальною площею 420 м кв. Начальник управління з питань культури та освіти КМДА Світлана Зоріна каже, необхідно уточнити ціну оренди.

— Сесія прийняла правильне рішення, подовживши оренду. Таким чином вона залишила цей магазин у комунальній власності. Нині потрібно установити прийнятну орендну ставку для товариства "Знання". Я думаю, плата 30–40 доларів за один квадратний метр — нормальна. Якщо поставити удвічі більшу, магазин не зможе платити, — розповідає Зоріна.

Зараз ви читаєте новину «"Знанню" продовжили термін оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі