вівторок, 06 травня 2008 07:10

Знайшли мертвим водія потонулого "субару"

У неділю, за шість днів після трагедії, водолази знайшли тіло водія затонулої автівки "Субару Аутбек".

29 квітня вона прямувала із Дніпровської набережної. Близько десятої вечора з"їхала з Русанівської набережної і впала в канал. Автомобіль затонув. Очевидці пригоди кажуть, що машина їхала швидко. На місце аварії прибули працівники ДАІ та міські водолази. У салоні "субару" рятувальники нікого не знайшли. Уночі пошуки припинили через темряву. Автівку підняли з дна каналу наступного дня опівдні.

— Причини аварії поки що виясняють. За попередніми даними, водій не справився з керуванням на слизькій дорозі, і машина вилетіла у воду. Чи був хтось у салоні, окрім водія, невідомо, — розповідає "ГПУ" Олександр Музиченко з головного управління МНС столиці.

— На місці, де затонула автівка, ми нікого не знайшли. Тіло мертвого чоловіка віднесло далеко течією, — каже Володимир Баканов, начальник водолазно-рятувальної служби Києва.

Точнішої інформації вчора після обіду рятувальники не повідомляли.

Водолази дослідили дно Русанівського каналу ехолотом. Машину знайшли за 30 м від місця падіння. У салоні було вибите пасажирське вікно з лівого боку. Олександр Музиченко додає: навряд чи водій "субару" міг врятуватися. Бо глибина каналу в цьому місці — майже 4 м.

Зараз ви читаєте новину «Знайшли мертвим водія потонулого "субару"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі