пʼятниця, 22 лютого 2008 07:07

Злодія затримали пасажири маршрутки

Минулої п"ятниці пасажири маршрутки N17, що курсує від площі Космонавтів до площі Льва Толстого, затримали чоловіка, який украв мобільник.

— О 8.30 ця маршрутка їде битком набитою, ледве влізла через задні двері, — розповідає "ГПУ" Леся Бакалець, 21 рік, свідок крадіжки. — Коли під"їхали до Повітрофлотського мосту, якась дівчина закричала на хлопця, який стояв поруч: "Ану віддай, що взяв! Це не твій мобільник! Я тебе з маршрутки не випущу!". Вирвала в нього з рук свій телефон, а потім почала штурхати.

За словами жінки, крадієві на вигляд років 20, одягнений у чорну куртку й шерстяну шапку такого ж кольору. Спершу чоловік виправдовувався перед пасажирами, стверджував, що нічого не крав. Захищався та говорив, що дівчина все вигадує. Але пасажирка, яка стояла поруч, підтвердила: молодик витягав телефон із чужої сумки.

— На задній площадці зчинився галас: люди звинувачували злодія, кричали, що по ньому "тюрма плаче". Потім почали вимагати, аби водій зупинив автобус, — продовжує Леся.

Маршрутка зупинилася за мостом, поблизу повороту на просп. Перемоги. Аби злодій не втік, водій не відчиняв дверей та покликав даїшників, які там чергували. Вони вивели чоловіка з салону та посадили до патрульної машини. Провоохоронці попросили кількох пасажирів бути понятими. Із автобуса вийшла потерпіла та четверо пасажирів.

— Після інциденту пасажири ніяк не могли вгамуватися. Якась бабця переконувала, що злодієві нічого не буде, бо міліція в нас  бездіяльна. Їй заперечила інша пасажирка. Вона розповіла, що в неї теж нещодавно вкрали телефон у транспорті. Жінка затримала злодія, і його посадили у в"язницю, — каже Бакалець.

Зараз ви читаєте новину «Злодія затримали пасажири маршрутки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі