четвер, 26 липня 2007 17:03

Злочинець побив охоронця ліхтарем

24 липня близько четвертої ранку молодий злочинець здійснив невдалу спробу нападу на офіс компанії, котра займається виготовленням паркету та вхідних дверей.

23-річний підозрюваний скористався милосердям 27-річного Сергія, охоронця компанії на вул. Микільсько-Слобідській, 6. Пояснив, що запізнився на останню маршрутку, а сам — нетутешній. Так потрапив до офісу "переночувати". Потім попросив у Сергія холодної води. Коли той відвернувся до холодильника, злочинець ударив охоронця ззаду по голові півметровим американським ліхтарем "Маглайт". Ліхтар важкий, працює від шести великих батарей.

Побачивши, що охоронець не знепритомнів, злочинець запропонував Сергієві "разом обчистити офіс, а здобич — поділити". Але чоловік натиснув кнопку сигналізації. Наряд Дніпровського відділу держохорони затримав підозрюваного на вулиці. Його руки були закривавлені.

Член групи затримання ДСО Володимир Савченко розповідає, що лише у відчинених кабінетах офісу стояли по три-чотири дорогих комп"ютери. Але бухгалтерія та кабінет директора були на сигналізації.

Затриманий, 24-річний Андрій, раніше не мав проблем із законом. Він не заперечує, що вдарив охоронця.

— Але через те, що він мене образив. Посварилися, я й розлютився. А офіс грабувати не збирався, — так виправдовується він перед слідчими Дніпровського райуправління міліції.

Кажуть, на вигляд нападник та охоронець знали один одного.

Зараз ви читаєте новину «Злочинець побив охоронця ліхтарем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі