вівторок, 22 липня 2008 07:10

Зламаний потяг стояв у метро 12 хвилин

Поломка системи зачинення дверей стала вчора зранку причиною 12-хвилинного збою в роботі підземки на Святошинсько-Броварській лінії.

Поламаний потяг стояв упродовж усього цього часу на станції метро Нивки. Він прибув до неї о 9.46. Усіх пасажирів попросили звільнити вагони. О 9.58 потяг від"їхав від Нивок у відстійник, який розташований на станції Святошин.

— У нього не зачинялися двері абсолютно в усіх вагонах. Довго стояв, дирчав, шипів, а потім урешті двері закрилися й він поїхав у бік Академмістечка. А всі, мабуть, відразу подумали, що то знову якийсь самогубця стрибнув, — розповідає "ГПУ" Оксана Самусь, 41 рік, працівниця станції метро Нивки.

— Затримка в русі, звісно, була. Але година пік уже пройшла, тому надто великих проблем ця поломка метрополітену не завдала. Зараз зламаний потяг обстежують, з"ясовують, що з ним сталося, — каже Надія Шумак, прес-секретар столичного метрополітену.

Зараз ви читаєте новину «Зламаний потяг стояв у метро 12 хвилин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі