четвер, 20 вересня 2007 07:03

Житло для "елітівців" будуватимуть цього року

Житло для 300 постраждалих від афери "Еліта-Центру" збудують за три років.

Про це повідомив на прес-конференції у вівторок заступник голови КМДА Віталій Журавський, 52 роки.

Чиновник прийшов на зустріч разом із керівником "Спілки брутально ошуканих громадян" Іваном Несіним. Журавський заявив, що для всіх постраждалих від афери "Еліти" побудують майже 50 тис. кв. м житла. На будинки в місті виділять 14 земельних ділянок. Зводитиме їх холдингова компанія "Київміськбуд". За умовою інвестиційного конкурсу, вона віддасть четверту частину квартир для потерпілих.

— Ми склали попередній список постраждалих від "Еліти-Центру". Туди увійшло не більш як 300 чоловік, — каже Іван Несін, 66 років. — Квартири отримають тільки незаможні верстви населення: учасники бойових дій, ветерани війни, праці та аварії на ЧАЕС, інваліди. Усі, хто продав своє житло, або сім"ї, які перебувають на квартирній черзі щонайменше 15 років. Наша організація потурбується, щоб у списку потерпілих не було іноземців і тих, хто купував житло на продаж.

На трьох ділянках: пр-т Героїв Сталінграда, 66 (Оболонь), пр-т Маяковського, 1–3 (Троєщина) та на перехресті вул. Вірменської й Харківського шосе (Дарниця) будувати почнуть уже цього року, запевняє Журавський.

Зараз ви читаєте новину «Житло для "елітівців" будуватимуть цього року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі