субота, 08 вересня 2018 23:53

Зіштовхнулися чотири автівки: водій однієї загинув

Зіштовхнулися чотири автівки: водій однієї загинув
Під Києвом зіштовхнулося чотири авто. Фото: Інформатор

Під Києвом в Ірпені сталася масштабна ДТП із загиблими. Зіткнулися Opel Vectra універсал, Dacia Logan, ВАЗ 2107 і Opel Vectra седан.

Аварія трапилася близько 19:10, повідомляє Інформатор.

Dacia їхала в бік Ірпеня, а Opel універсал в протилежного напрямку. З невідомих причин Vectra вилетіла на зустрічну смугу і лоб в лоб протаранила Logan.

Також з боку Києва їхав ВАЗ, водій намагався загальмувати, але врізався в аварію, яка уже трапилася, після цього в задню частину "Жигулі" влетів Opel седан.

Від удару всі автомобілі отримали серйозні пошкодження. В результаті зіткнення під універсалом загинув чоловік. Також один чоловік потрапив під Dacia, його дістали очевидці за допомогою домкрата і передали медикам. Попередньо, загиблий - водій універсала, а пасажира діставали з Dacia. Водія Logan госпіталізували в лікарню.

На місці працювала патрульна поліція, слідчо-оперативна група, медики і рятувальники. Рух у бік Ірпеня ускладнено. Подробиці ДТП встановлюються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Туреччині перекинувся автобус: є загиблі та десятки травмованих

Через глибоку ями на дорозі в аварії розбилася сім'я. Трагедія трапилася недалеко від міста Лисянка Черкаської області 8 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Зіштовхнулися чотири автівки: водій однієї загинув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі