пʼятниця, 04 квітня 2008 07:12

Жінка замовила вбити чоловіка за 20 тисяч доларів

Міські оперативники в понеділок  затримали в Шевченківському районі жінку, яка замовила вбивство колишнього чоловіка. Він — живий.

— Жінка — уродженка Азербайджану, в Києві мешкає давно, має українське громадянство. Раніше проживала із колишнім чоловіком у його квартирі на Сирці. Після розлучення їй довелося виїхати з помешкання. Власного житла не мала. Напевне, вирішила таким чином поліпшити матеріальне становище — адже була єдиною спадкоємницею чоловіка, — пояснює "ГПУ" Олена Мельник, 34 роки, речник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю у столиці.

Жінка заплатила посередникові $300, аби той знайшов найманого вбивцю. Останньому пообіцяла за виконану роботу $20 тис.

— Попередила посередника: розрахується з кілером, як продасть двокімнатну квартиру чоловіка, — веде далі Мельник. — Поставила вбивці умову — голову треба обов"язково відрізати.

Злочину запобігли завдяки анонімному дзвінку до центрального апарату ГУБОЗу. Оперативники інсценували вбивство. Роль кілера виконував працівник міліцейського спецпідрозділу. Він передав жінці фото нібито загиблого чоловіка.

— Із ним професійно попрацювали гримери. Вимастили кров"ю. На одній із фото зробили монтаж плівки, де голову "відрізали" і помістили ніби в ногах чоловіка. Фотографію показали жінці. Вона повірила, навіть зраділа. На неї одразу одягли наручники, — каже Олена Мельник.

 Підозрюваній загрожує до 15 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «Жінка замовила вбити чоловіка за 20 тисяч доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі