понеділок, 16 липня 2007 07:00

Жінка відбирала у підлітків мобілки

22-річна Олена в Києві обкрадала підлітків, представляючись працівником міліції. Її затримали у середу на Контрактовій площі. Тільки цього дня вона відібрала в неповнолітніх три мобільні телефони.

— Підходила до дітей 13–15 років, показувала посвідчення, просила показати мобільний. Потім говорила, що їх телефон у розшуку. Залишала їх собі і казала, що забрати можна буде із батьками у райвідділі, — розповідає помічник начальника Подільського райуправління столичної міліції по зв"язкам зі ЗМІ Олександр Радкевич, 31 рік.

Олена приїхала до Києва із Кіровоградської області 2005 року. Але роботи для себе так і не знайшла. Разом із 24-річним чоловіком, який також ніде не працює, винаймала квартиру на Лісовому масиві. У листопаді 2006-го в них народилася дівчинка. Малу виховують батьки Олени.

— Її два роки тому впіймали на крадіжці. Оштрафували на 51 гривню і відпустили, — каже Олександр Радкевич.

Олена запам"ятала посаду і прізвище інспектора, яка вела її справу. Купила бланк посвідчення, вписала туди прізвище жінки-міліціонера, поставила печатку, яка не має жодного відношення до міліції.

Олена забирала лише дорогі мобільні телефони. Спочатку сама ними користувалася, а потім продавала на радіоринку. Чотири рази пограбувала дітей в Дніпровському районі та по два телефони відібрала в Печерському, Подільському та Шевченківському. Шахрайці загрожує до п"яти років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Жінка відбирала у підлітків мобілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі