пʼятниця, 09 листопада 2007 07:12

Жінка обікрала таксиста на 3 тисячі гривень

Молода киянка обікрала 31-річного таксиста, поцупивши в нього з салону барсетку, в якій лежало 3 тис. грн.

Це сталося тиждень тому. Таксист Михайло підвозив жінку Катерину автівкою "Деу Нексія". Шкіряна барсетка з грошима лежала між передніми сидіннями.

— Жінка розплатилася, тільки-но сівши в салон. Вона їхала на вулицю Волкова, що на Лісовому масиві. Раптом сказала, що вийде раніше. З машини вискочила. Я побачив, що барсетка зникла, коли вона відбігла метрів на 30. Передав сигнал диспетчерові, а вона — міліціонерам. Ну, зазівався я! — розповідав засмучений таксист.

За кілька хвилин злодійку затримав наряд Оболонського відділу Державної служби охорони. Її знайшли на перехресті вулиць Курчатова й Мілютенка.

— Нам передали прикмети: молода жінка, метр шістдесят, темно-бежеве пальто. Згодом побачили таку даму з каштановим волоссям. Чомусь запам"яталося, що корені волосся були погано пофарбовані. Барсетку вона несла під пахвою, — пригадує Віталій Дубинюк, молодший інспектор ДСО.

Підозрювана під час затримання вимовила лише одну фразу — "Вкрала, от і попалася!". Жінка була тверезою. Їй 21 рік, зареєстрована в Києві, на вул. Вербицького. Затриману доставили до Оболонського райуправління міліції.

Зараз ви читаєте новину «Жінка обікрала таксиста на 3 тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі