вівторок, 17 липня 2007 07:06

Жінці зламали ногу через гараж

Минулої неділі близько 23.00 на Борщагівці побили 59-річну жінку. Вона стверджує, що це зробили люди, яких найняло ТОВ "Стиль-Блюз". Потерпілій належить один із гаражів кооперативу N4 на вул. Картвелішвілі. Товариство вже два роки збирається будувати на їхньому місці багатоповерхівку.

— Якщо я пискну, погрожували наступного разу напасти на мою доньку, — каже пенсіонерка.

Голова кооперативу N4 Володимир Грабінський, 63 роки, із 8 травня  ходить у гіпсі. Показує на перебинтовану ліву руку.

— Коли я почув хрускіт пальців, одразу поставив підпис, — кривиться чоловік. — Хоча й донині не знаю, під чим саме.

Тоді троє невідомих увірвалися на територію кооперативу, викрали печатку. Цю справу зараз розслідує міліція.

Гаражі обіцяють знести ще із 2005 року. Тоді близько 400 осіб згодилися на компенсацію у $3000 й відмовилися від території. Інші 340 просили тільки нові гаражі. У лютому цих людей вирішили залишити взагалі ні з чим — Господарський суд Києва вирішив, що гаражники повинні звільнити територію.

— Це провокація, ми нікого не били. Але найняли охоронців, бо це наша власність, — каже представник "Стиль-Блюзу" юрисконсульт Валерій Вєккер, 44 роки.

Люди, за його словами, хочуть витягнути з фірми гроші:

— Хто 3 тисячі доларів просить, а хто і п"ять. Але ми їм платити не будемо.

Тим часом гаражі на пр-ті Героїв Сталінграда, 2, де ТОВ "Метал-Сервіс" хоче побудувати торговельно-розважальний центр, почали зносити. Як повідомила член ініціативної групи гаражників Вікторія Рабангірова, уже знищено близько сотні із 650 гаражів.

Зараз ви читаєте новину «Жінці зламали ногу через гараж». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі