середа, 31 жовтня 2007 07:03

Жилянська й Саксаганського їздять у різні боки

У минулі вихідні мерія змінила рух транспорту на центральних вулицях Жилянській і Саксаганського. Відтепер він односторонній.

Жилянською автомобілі їздять у напрямку до центру, а по Саксаганського — назад. Через це змінені маршрути автобусів N5, 7, 69, і тролейбусів N3 і 14.

— Давно треба було зробити тут односторонній рух. Я часто їжджу цими вулицями, бувало, дві години стояв на Саксаганського. Тепер і дорога ширша, і асфальт проклали новенький. Їду тепер не затримуючись, — каже "ГПУ" водій "газелі" Микола Швець, 64 роки.

Завдяки тому, що зняли трамвайні рейки, проїжджу частину на Жилянській збільшили на 2 тис. кв. м.

На зупинці вул. Льва Толстого встановили інформаційне табло для пасажирів. Воно обійшлося в 15 тис. грн. Цифри на ньому вказують, скільки часу залишилося до приїзду автобуса чи тролейбуса певного маршруту. Це — частина автоматизованої системи керування дорожнім рухом (АСКДР). До кінця року в місті мають установити ще кілька таких табло.

Загальна вартість виконаних ремонтних робіт на Жилянській і Саксаганського становить 18,7 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «Жилянська й Саксаганського їздять у різні боки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі