понеділок, 13 липня 2020 17:40

Зеленський відреагував на смертельну аварію під Києвом

Зеленський відреагував на смертельну аварію під Києвом
В аварії загинули 4 осіб. Фото: ДСНС

Президент України Володимир Зеленський назвав смертельну аварію на Столичному шосе в Києві прикладом недбальства і безвідповідальності водіїв.

"ДТП на Столичному шосе поблизу Києва - останній страшний приклад недбальства й безвідповідальності деяких водіїв. Загинули 2 дорослих і 2 дітей. За життя ще одного хлопчика борються наші лікарі. І це не перша аварія, спричинена цим водієм", - наголосив президент на традиційній селекторній нараді під його головуванням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Аварія із 4 загиблими під Києвом: підозрюваного тримають у лікарні

Також Зеленський заявив про надзвичайну важливість ухвалення закону про посилення відповідальності за скоєння смертельної аварії в нетверезому стані.

"Законодавча відповідальність за такі випадки - це гарантія того, що держава стоїть на захисті безпеки кожної родини й кожного українця".

Водій-винуватець Антон Желепа був п'яний, у його крові виявили 1,37 проміле алкоголю. Він їхав дорогою на Mercedes, який викрав у роботодавця, в якого працював на дачі. За 20 хв. після аварії автомобіль оголосили в розшук. Спочатку водій Mercedes протаранив Mercedes Sprinter, а потім вилетів на зустрічну смугу, де врізався у Hyundai. В автівці одразу ж загинули подружжя та їхня 8-річна донька. Згодом у лікарні помер також 10-річний хлопчик. За життя ще однієї дитини, 12-річного хлопчика, борються лікарі.

Зараз ви читаєте новину «Зеленський відреагував на смертельну аварію під Києвом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі