середа, 28 лютого 2007 16:52

Збили на смерть бабцю з візочком

У неділю біля будинку на вул. Курчатова, 18 (масив Лісовий) загинула пенсіонерка.

Близько третьої дня жінка переходила дорогу за 50 м від нерегульованого пішохідного переходу, штовхаючи поперед себе дитячий візочок із харчами. Її збив автомобіль "ауді", який, стверджують свідки, їхав із перевищенням швидкості. Жінку від удару відкинуло до тротуару. Вона загинула на місці.

"Ауді" вдарила в припаркований мікроавтобус "рено", потім влетіла в "сітроен", а той за інерцією в"їхав у мікроавтобус "мерседес". На місце аварії прибули три "швидких". Місцеві бачили на дорозі дитячий візочок, тому масивом пішли чутки, що пенсіонерка переходила дорогу з маленькими дітьми. В Управлінні ДАІ Києва "ГПУ" повідомили, що дітей у візочку не було. Особу загиблої поки що встановити не вдалося. Жінка не мала при собі документів, а мешканці Курчатова, 18 впізнати її не змогли.

— Я прибіг на стоянку через двадцять хвилин після аварії — зателефонували з міліції, — розповідає "ГПУ" Валентин Шеменько, 29 років, власник мікроавтобуса "рено". — Бабуся була мертва, лежала головою на бордюрі. А за кілька метрів від неї — зламаний дитячий візочок. Довкола — якісь порозкидані харчі.

Причини аварії ще не встановили. Є версія, що водій "ауді" був п"яний. Обставини ДТП розслідує Деснянське районне ДАІ та страховики. Власник "рено" хотів продати мікроавтобус, наклеїв на машину номер мобільного. Хто сплачуватиме Валентинові Шеменьку компенсацію, він ще не знає. Його "рено" ремонту не підлягає.

Подібний випадок на Курчатова трапився торік. Тоді авто збило на смерть подружжя пенсіонерів.

Зараз ви читаєте новину «Збили на смерть бабцю з візочком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі