пʼятниця, 08 червня 2007 07:09

Завтра перекриють рух швидкісного трамвая

Від кінцевої зупинки Кільцева до Гната Юри почали реконструкцію лінії швидкісного трамвая N3. А 21 червня відновлятимуть трамвайну лінію від Старовокзальної до проспекту Перемоги.

— Людям нема чого турбуватися, пустять додаткові автобуси N56 і 83. У них діятимуть проїзні квитки і всі пільги, які в пасажирів були на проїзд у трамваї. Крім того, на Кільцевій їздить багато маршруток по лінії швидкісного. Можна без пересадок добратися до центру і Петрівки в маршрутках NN401 і 155, — запевняє  директор Шевченківського трамвайного депо Олександр Козицький.

Підготовчі роботи на лінії почали ще тиждень тому. Робоча бригада розчищала місце від сміття і трави. Щоб встигнути, працюють навіть уночі.

— Керівництво хоче, щоб здали роботи до жовтня, — розповідає Олександр. — Рельси на цьому відрізку не міняли 29 років. Частини, які не зносилися, перекладемо на Подільську трамвайну лінію, інші— здамо в брухт.

Транспортники обіцяють, що після реконструкції трамваї будуть їздити з інтервалом 1–3 хв.

Зараз ви читаєте новину «Завтра перекриють рух швидкісного трамвая». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі