вівторок, 18 вересня 2007 07:11

Затримали викрадача "Хонди"

Працівники Солом"янського райуправління міліції тиждень тому затримали 20-річного киянина.

Молодого чоловіка звинувачують у викраденні із двору будинку на б-рі Івана Лепсе, 7 (масив Відрадний) моторолера "хонда".

— 20-річний власник моторолера приїхав додому. Забіг до квартири, при цьому забув витягти ключ із моторолера. Коли повернувся, "Хонди" не було, — розповідає "ГПУ" Ірина Біба, 34 роки, прес-офіцер Солом"янського райвідділу.

Через три дні міліціонери затримали злодія. Він мешкає в тому ж мікрорайоні. Проходив повз, побачивши забуті власником ключі, вирішив викрасти моторолер. Завів "Хонду" й відігнав її до своєї бабусі, яка мешкає в селі під Києвом.

— Викрадач гуляв із своїм бультер"єром. Тому нашим співробітникам спершу довелося нейтралізувати собаку, відтягти її від господаря. Потім затримали викрадача, — говорить Ірина Біба.

Проти чоловіка порушено кримінальну справу за ст. "Незаконне заволодіння транспортним засобом". Йому загрожує штраф від 17 000 до 20 400 грн або позбавлення волі строком від 3 до 5 років.

Зараз ви читаєте новину «Затримали викрадача "Хонди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі