понеділок, 23 квітня 2007 12:59

Заступник Черновецького обіцяє не підвищувати тарифи 3-4 роки

Київська міськадміністрація, швидше за все, не повертатиметься у найближчі 3-4 роки до питання про підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги, вважає перший заступник голови київської адміністрації Анатолій Голубченко.

"Те, що сталося (підвищення тарифів на житлово-комунальні послуги в столиці на 1,8-2 рази з 1 грудня 2006 року) достатньо на найближчий час - на три-чотири роки, щоб до цього питання не повертатися", - відзначив Голубченко.

Він також повідомив, що Київська міськадміністрація має намір до 1 липня завершити розрахунок тарифів по квартирній платі по кожному будинку, після чого ці розрахунки будуть винесені на розгляд Київради.

Голубченко відзначив, що, якщо розрахунки покажуть, що тарифи, що діють, по квартплаті необхідно знижувати, то, можливо, Київрада прийме таке рішення. "Якщо розрахунки покажуть, що необхідно підвищувати тарифи, то, думаю, поки що ми не підемо на це", - відзначив він, передає Інтерфакс-Україна.

Зараз ви читаєте новину «Заступник Черновецького обіцяє не підвищувати тарифи 3-4 роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі