неділя, 17 лютого 2019 18:47

Засновниці київського бренду потрапили до списку Forbes

Засновниці київського бренду потрапили до списку Forbes
Засновниці бренду піжам Sleeper Анастасія Вареца та Катерина Зубарєва працювали журналістками глянців Elle та Pink. ФОТО: Forbes Україна

Засновниці київського бренду піжам Sleeper Анастасія Вареца та Катерина Зубарєва увійшли до списку Forbes "30 under 30".

У списку відзначають креативних підприємців до 30 років. Вареці 29 років, Зубарєвій – 30. "У 2018-ому вони заробили $1,4 млн, а прихильниці продукції, серед яких Емілі Ратаковскі, Леандра Медін і Дакота Фаннінґ, ймовірно, не скаржаться", – йдеться у Forbes.

Піжами Sleeper виготовляють на Подолі, у 2019 році бренду виповниться 4 роки.

До запуску власної компанії Зубарєва та Вареца працювали у глянцях. Зубарєва відповідала за електронну версію журналу Pink в Україні, пише український Forbes. Після активізації подій на Майдані вона кинула роботу заради революції. Вареца була редактором fashion-відділу російського Elle. Вона залишила журналістику і переїхала до Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Український фестиваль номінували на міжнародну премію в Лондоні

Першим українцем у списку Forbes "30 under 30" став Іван Пасічник зі стартапом Ecoisme. Це система енергозбереження в будинку.

Зараз ви читаєте новину «Засновниці київського бренду потрапили до списку Forbes». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі