середа, 19 грудня 2018 21:27

Запалили головну ялинку країни
7

У Києві запалили головну ялинку країни. Фото: "112"
У Києві запалили головну ялинку країни. Фото: "Еспрессо"
У Києві запалили головну ялинку країни. Фото: UNN
У Києві запалили головну ялинку країни. Фото: UNN
У Києві запалили головну ялинку країни. Фото: UNN

В середу, 19 грудня, в Києві запалили головну ялинку країни.

В урочистому заході на Софійській площі взяли участь міський голова Віталій Кличко, дружина президента України Петра Порошенка Марина і низка українських зірок шоу-бізнесу, передає Оbozrevatel.

"Сьогодні тут казкова атмосфера – і Святий Миколай, і полярний експрес, і красуня-ялинка. Ми всі в новорічні свята чекаємо дива - і діти, і дорослі. Вірте у дива і творіть їх кожного дня! А ми як міська влада теж будемо дивувати вас, киян та гостей столиці, позитивними змінами в нашому місті", – наголосив Кличко.

Цього року на головній 25-метровій ялинці країни понад півтори тисячі іграшок і три кілометри гірлянд.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкрили скандальну ялинку в Полтаві

Цього року встановили великий екран, через який гості свята будуть передавати свої привітання. За площею буде їздити перший поїзд бажань Полярний експрес. Також зробили кілька фотозон. Всі охочі зможуть відвідати магічний тунель, новорічно-різдвяний сувенірний ярмарок, казкову алею чудес, а також зону солодощів.

На новорічні свята українці готові витратити 8957 грн, або $321. Ці гроші підуть на подарунки, новорічний стіл і святковий образ.

Зараз ви читаєте новину «Запалили головну ялинку країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі