четвер, 15 листопада 2007 07:03

Замість металевих гаражів зведуть паркінги

Постійна комісія Київради з питань земельних відносин запропонувала збудувати замість металевих гаражів багатоповерхові паркінги.

Міські архітектори мають намір реалізувати такий проект у першу чергу на просп. Глушкова, 40 і на вул. Метрологічній, 2а (обидві — в Голосієві).

Так, члени комісії відмовили гаражно-будівельному товариству на Метрологічній, 2а продовжити на 5 років договір оренди ділянки у 0,9 га. Комісія не підтримала також клопотання про надання 0,8 га на просп. Глушкова, 40 в оренду на 5 років для гаражного кооперативу "Одеський". Члени комісії дійшли висновку: на цій землі доцільніше збудувати  багатоповерховий паркінг.

— Київ — європейське місто, в нас не повинно бути анахронізмів у вигляді одноповерхових залізних гаражів. Ми вирішили не робити ведмежих послуг їхнім власникам і звернулися до містобудівної ради з проханням урахувати сучасні вимоги містобудівної політики при розв"язанні проблем паркування, — зазначив Олексій Євлах, голова комісії з питань земельних відносин.

Зараз ви читаєте новину «Замість металевих гаражів зведуть паркінги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі