понеділок, 20 жовтня 2008 17:20

Замість Хостікоєва в міськраді буде бізнесмен

Міськрада зареєструвала нового депутата від фракції БЮТ — Олексія Давиденка, 28 років.

Його обрано замість 55-річного актора Анатолія Хостікоєва. У вересні він склав повноваження. Хостікоєв пояснював, що йому не вистачає часу на депутатську роботу через  насичений графік у театрі.

Давиденко народився й живе в Києві. 1997 року закінчив школу N79 на вул. Шота Руставелі в центрі. З 1997-го по 1999 рік навчався в інституті Розенберґа у Швейцарії. Потім у столиці вступив до Вісконсінського міжнародного університету. Закінчив навчання 2004 року. Олексій Давиденко є бізнесменом. З 2000-го по 2005 рік керував мережею столичних інтернет-клубів. З 2005-го й донині є власником фірми "Світ літньої людини та реабілітації". Компанія продає милиці, візки для інвалідів, лікарняне обладнання. Чоловікові належить всеукраїнська мережа магазинів "Медтехніка +".

Прес-служба фракції БЮТ повідомляє, що Давиденко має намір працювати в комісії міськради з питань медицини та соцзахисту.

Зараз ви читаєте новину «Замість Хостікоєва в міськраді буде бізнесмен». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі