вівторок, 26 січня 2021 10:53

Замерзлим Дніпром бігала поліція за викрадачем автомобіля

У Києві на перехресті просп. Юрія Гагаріна та вул. Володимира Сосюри водій Lexus порушив ПДР, чим привернув увагу патрульних. Як з'ясувалося, авто було викрадене.

Про це повідомила патрульна поліція міста.

Автор: Патрульна поліція Києва
  Авто, на якому чоловік втікав від патрульних, було викрадене
Авто, на якому чоловік втікав від патрульних, було викрадене

"Патрульні помітили автомобіль, який порушив вимогу дорожнього знака та поїхав прямо зі смуги призначеної для повороту ліворуч. Інспектори подали водієві сигнал про зупинку, але той і не думав зупинятися, натомість значно пришвидшився. Почалося переслідування", - йдеться в повідомленні.

На з'їзді у напрямку Русанівської набережної водій не впорався з керуванням та наїхав на бордюрний камінь.

Автор: Патрульна поліція Києва
  Патрульні передали затриманого слідчо-оперативній групі 
Патрульні передали затриманого слідчо-оперативній групі 

"Керманич залишив автомобіль та вдався навтьоки від інспекторів через Дніпро. Патрульні побігли за втікачем по льоду на правий берег. Там його вже очікували декілька екіпажів патрульних", - додали в повідомленні.

Утікача затримали. За попередніми даними, уночі чоловік на вул. Краківській розбив скло, потрапив у салон та перепрограмував бортовий комп'ютер Lexus.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У +8⁰С чоловік вивів дитину на крихкий лід

На Харківщині працівник автосервісу викрав у клієнтки Lexus і потрапив в аварію. Викрадач не впорався з керуванням і злетів у лісосмугу.

Зараз ви читаєте новину «Замерзлим Дніпром бігала поліція за викрадачем автомобіля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі