четвер, 26 жовтня 2017 16:16

Залізничний вокзал у Києві мало не затопило фекаліями

Залізничний вокзал у Києві мало не затопило фекаліями
Біля Південного залізничного вокзалу забудовник залив бетоном каналізаційний колектор. Фото: IGotoWorld

На вул. Кирпи в Києві через незаконне будівництво мало не сталася екологічна катастрофа.

"Ще 22 жовтня під час будівельних робіт біля залізничного вокзалу "Південний" забудовник залив бетоном каналізаційний колектор діаметром 800 мм. Через це нормальне технологічне функціонування міських каналізаційних мереж порушилося. Фахівці Київводоканалу вже четверту добу роблять все, щоб не допустити екологічної катастрофи в місті", - повідомили в прес-службі Київводоканалу.

"Прилеглі будівлі залізничного вокзалу "Південний", привокзальний поштамт та інші споруди мало не затопило. Аварійні бригади Київводоканалу, залучивши спецтехніку, терміново локалізували аварійну ситуацію. Перекачування стічної води організували за тимчасовою схемою", - сказав заступник головного інженера управління каналізації Києва Андрій Кобзар.

Будівництво біля вокзалу проходить без узгодження проектної документації з Водоканалом, наголосили в компанії. Вони звернулися в поліцію і до Держархбудінспекції з вимогою зупинити роботи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У столиці прорвало трубу з гарячою водою, струмінь сягає кількох метрів

23 жовтня 2017 року в Києві на перетині вул. Ямської та Лабораторної прорвало трубу з гарячою водою. Автомобілі 15 хв "плавали" в окропі.

Зараз ви читаєте новину «Залізничний вокзал у Києві мало не затопило фекаліями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі