пʼятниця, 07 березня 2008 07:15

Жахлива аварія на Оболоні: водію "паджеро" відірвало ноги

Спершу рев двигуна, а потім — сильний удар. Ці звуки розбудили у вівторок о 23.00 мешканців будинку N42 на просп. Героїв Сталінграда, що на Оболоні.

Чорний джип "Мітцубісі Паджеро" їхав із боку вул. Маршала Тимошенка. Його викинуло на узбіччя, де стояли припарковані на ніч автівки. Важка машина спершу вдарила і зім"яла три нерухомі легковики. Потім її відкинуло до бетонного стовпа неподалік. Територія на кілька десятків метрів навколо була засипана уламками, битим склом. Двигун "паджеро" лежав за 2 м, а передню частину машини втиснуло в салон.

— Проїжджав там після аварії. Джип розірваний у клоччя, я такого ще ніколи не бачив. Стояли дві пожежні машини, три "швидких", кілька машин ДАІ, міліції. Рятувальники витягали з салону "паджеро" мертвого водія. Навколо місця аварії зібралося багато зівак. Мій товариш, який там був, розповідав, що тіло водія було без ніг. Напевне, їх відчавило ударом, — каже "ГПУ" Дмитро Жиглінський, 22 роки, який бачив наслідки пригоди.

У прес-службі Управління ДАІ Києва повідомили: після аварії 32-річний водій-киянин загинув відразу. Також постраждали двоє 28-річних пасажирів. Нині вони з тяжкими травмами перебувають у лікарні швидкої допомоги. ДТП сталося, бо водій їхав на перевищеній швидкості.

Зараз ви читаєте новину «Жахлива аварія на Оболоні: водію "паджеро" відірвало ноги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі