середа, 30 квітня 2008 07:04

Загублену туфельку сприйняли за самогубство

— Господи, а я думала, невже знову самогубство?! — сплескує руками Наталя Олесь, 49 років.

Минулого тижня жінка із кількома десятками пасажирів спостерігала на пероні станції метро Палац спорту, як чергова витягала жіночу туфлю з колій. Ще на шпалах були папери, документи й гаманець.

У четвер о восьмій ранку літній чоловік наступив ззаду на ногу 20-річній студентці, коли та виходила з вагона. Дівчина заточилася, впала. Окрім взуття, між вагоном і пероном упав пакет студентки. Туфля й папери лежали поряд із контактними рейками. Тому пасажири подумали, що на станції трапився випадок самогубства.

Дівчина зняла другу туфельку й побігла босоніж до чергової. Та одягла рукавиці, аби не вдарило струмом. Потім взяла двометрову дерев"яну палицю із щипцями на кінці. Інтервалу між двома поїздами вистачило, щоб дістати туфельку й папери.

— Таке, на жаль, часто трапляється. На колії падають жіночі сумочки, гаманці, парасольки, — каже "ГПУ" чергова станції метро Палац спорту.

Зараз ви читаєте новину «Загублену туфельку сприйняли за самогубство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі