четвер, 10 липня 2008 07:09

Загинув депутат Святошинської райради Юрій Анфілов

 

7 липня в автокатастрофі загинув депутат Святошинської райради Юрій Анфілов, 34 роки. Учора рідні, друзі та колеги попрощалися з ним.

Трагедія сталася близько 6-ї години вечора в Криму, на автотрасі за 10 км від міста Чорноморське. Анфілов, разом із 11-річним сином і друзями, поспішав до Євпаторії, де його чекала 34-річна дружина Вікторія. "Тойота", якою керував загиблий, не втрималася на дорозі і перекинулася. Інші пасажири серйозно не постраждали.

Юрій Анфілов був головою депутатської фракції Блоку Віталія Кличка, радником голови Святошинської райдержадміністрації, головою опікунської ради середньої школи N45 (Шевченківський р-н), директором Центру спортивно-водного та патріотичного виховання дітей "Шквал", який знаходиться на острові Жуків. Закінчив інженерно-технічний факультет НТУ "КПІ". У Київському національному університеті культури і мистецтв здобув фах юриста.

— Я знаю Юрія з 2001 року. Двічі разом із ним обирався депутатом до Святошинської райради. Нас з"єднували не тільки робочі, а й дружні стосунки. Часто разом їздили на полювання, — каже Валерій Сисун, 40 років. — Юрій був амбітною людиною. Завжди відстоював свою думку, але намагався при цьому не конфліктувати. Він не просто кивав головою, коли вітався, а був із тих, кого справді хвилювали чужі проблеми. Завжди щиро, по-людськи спілкувався з громадянами, які приходили до нього на прийом. Сьогодні обдзвонював людей, повідомляв про смерть Юрія, в усіх був шок. Виявляється, кожен недавно розмовляв із Юрієм. Навіть у відпустці він цікавився службовими справами. І я досі не можу повірити, що Юрія більше немає.

Зараз ви читаєте новину «Загинув депутат Святошинської райради Юрій Анфілов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі