субота, 12 липня 2008 07:08

Загинули двоє, травмовано п"ятьох від вибуху балона

Учора о 10.30 працівники міліції по телефону "02" отримали повідомлення про вибух біля Інституту хімії, що на вул. Харківське шосе, 48 Дніпровського району. На місце події відразу ж виїхала слідчо-оперативна група. Правоохоронці з"ясували, що вибух стався на ЗАО "Укрвторчермет" на вул. Каунаській, 27, поблизу Інституту хімії. Підприємство збирає та переробляє чорний брухт.

— Виявилося, що двоє робітників за допомогою газозварювального апарата розпилювали балон з-під вуглекислого газу. Він вибухнув. Два чоловіки загинули на місці, ще п"ятеро отримали травми, — каже "ГПУ" Володимир Поліщук, 43 роки, керівник прес-служби столичного управління міліції.

Учора міліціонери збирали покази свідків. Також з"ясовували, чи було дотримано всіх вимог правил безпеки. Зібрані документи та свідчення передадуть до прокуратури. Вона вирішуватиме, чи порушувати кримінальну справу.

Зараз ви читаєте новину «Загинули двоє, травмовано п"ятьох від вибуху балона ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі