вівторок, 05 лютого 2008 07:13

Забудовники залили в Глибочицьку три тисячі тонн бетону

Вихідними компанія "Міракс-Україна" залила в котлован по вул. Глибочицькій понад три тисячі кубометрів бетону.

Інженери кажуть: так багато цього будівельного матеріалу за короткий термін ще не заливали не лише на новобудовах міста, а й, можливо, України. Таким чином компанія почала зводити хмарочос. Будівля матиме 198 м заввишки і стане найвищою не лише в Україні, а й у Східній Європі.

Роботи по заливанню бетону тривали протягом двох діб поспіль. На будмайданчинку постійно працювали щонайменше 300 робітників та інженерів. Дві спецустановки викачували насосами розчин із бетономішалок і подавали його до котловану.

Як повідомили "ГПУ" представники компанії, протягом суботи й неділі у котлован новобудови залили три тисячі кубометрів бетону, тобто понад 300 бетономішалок. Таких масових і злагоджених робіт на стадії заливання фундаменту в місті ще не було.

Бетономішалки заїжджали на територію будівництва одна за одною. Одночасно розвантажувалися приблизно 10 "міксерів". Десятки інших очікували черги уздовж вул. Глибочицької. Там чергував працівник ДАІ. Він допомагав бетономішалкам заїжджати на майданчик, аби не перешкоджати дорожньому руху транспорту, зокрема трамваям і маршруткам.

Зараз ви читаєте новину «Забудовники залили в Глибочицьку три тисячі тонн бетону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі