вівторок, 22 січня 2008 07:10

Забудовник не ліквідував котлован на Пейзажній

У суботу 19 січня на Михайлівській площі зібралися місцеві мешканці й активісти громадської ініціативи "Збережи старий Київ".

Вони провели чергову акцію протесту проти забудови на перехресті Пейзажної алеї та пров. Десятинного. Кияни вимагали засипати виритий котлован і вивезти бетонні плити, які 15 січня привезли сюди представники забудовників.

Перший заступник голови Київради Анатолій Голубченко, 57 років, доручив розібратися з ситуацією на Пейзажній алеї начальникові управління з питань МНС Віталієві Пшеничному.

— Якщо забудовник, компанія "УМ-Інвест", відмовиться засипати яму — то заберемо в неї ліцензію, — заявив 18 січня на засіданні колегії КМДА Анатолій Голубченко.

Забудовнику виділили кілька днів — до понеділка, аби виконати розпорядження.

— Але вони нічого не вивезли. Котлован і досі стоїть не засипаний. Навіть ніхто не приходив  вихідними із представників забудовників, — каже "ГПУ" Олександр Бобер, 62 роки, мешканець пров. Десятинного.

Нині жителі готують листа до прем"єр-міністра Юлії Тимошенко та президента України. Якщо змін не буде, пікет знову повторять за два тижні.

Зараз ви читаєте новину «Забудовник не ліквідував котлован на Пейзажній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі