середа, 04 липня 2007 07:07

За обстріл тролейбуса ніхто не відповість

2 липня по обіді три молодики обстріляли тролейбус 24 маршруту. Невідомі зловмисники стріляли з пневматичної зброї, вибивши дві великі й малу дверні шибки.

— Зазвичай я не їжджу в тролейбусі. Але цього разу полінувалася пройти три зупинки, — розповідає 23-річна Олена, приватний підприємець. — Один зі зловмисників чотири рази вистрілив у вікно, біля якого я сиділа. Спочатку не зрозуміла що й до чого, а потім відчула шматки скла на обличчі й тілі.

Водій Сергій Крутилін за 300 м після обстрілу зупинив тролейбус. У салоні було близько 30 пасажирів, які відразу після інциденту вийшли. Ніхто не постраждав, бо тролейбусні вікна мають товсте скло.

— Інцидент стався між зупинками Дитячий садок та Універсам. Я поверталася десь о 5 вечора — тролейбус з "аварійкою" ще там стояв з опущеними рогами, — додає Олена.

— Такі обстріли трапляються двічі на рік. За останні два роки не раз стріляли по машинах на маршрутах N 30, 24 та 37, — розповідає диспетчер Куренівського депо Людмила Степанюк, 50 років.

Жодного разу за обстріл тролейбусів ніхто не відповідав перед законом. Вибиті шибки у транспорті депо просто замінить фанерою.

У Києві любителі постріляти вправляються не тільки на голубах, громадському транспорті та домашніх тваринах, а навіть на перехожих. У міліції кажуть: хуліганів покарають лише тоді, коли впіймають на гарячому.

Пневматичну зброю в магазинах столиці може купити будь-який повнолітній за кількасот гривень.

Зараз ви читаєте новину «За обстріл тролейбуса ніхто не відповість». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі