неділя, 15 липня 2018 06:34

За неправильне паркування доведеться заплатити півтори тисячі гривень

За неправильне паркування доведеться заплатити півтори тисячі гривень
За неправильне паркування введуть великі штрафи. Фото: Моє право

Мер Києва Віталій Кличко розповів про майбутнє посилення покарань за порушення правил парковки в столиці. Столична влада "два роки чекала на законопроект з Верховної Ради", через що не було можливості штрафувати безвідповідальних водіїв.

"Зараз закон буде вступати в силу, і ми почнемо наводити порядок. Можу сказати безвідповідальним водіям: паркуватися під знаками Зупинка заборонена буде коштувати дуже дорого, – пообіцяв Кличко. – Більше 1,5 тис. грн, якщо машини блокують проїзд", сказав він в інтерв'ю журналу Новое Время.

При цьому додатково доведеться оплачувати евакуацію автомобілів, якщо потрібно буде їх підняти і перевезти на штрафмайданчик.

"Ми почнемо евакуювати машини, які блокують дві смуги руху з лівого і правого боку, – заявив мер. – Сьогодні кожна київська вулиця заблокована автомобілями. Вони звужують вулицю, не дають можливості для руху громадського транспорту. Також нам потрібно робити стоянки для автомобілів. У центральній частині міста будемо заходити під землю і будувати багатоповерхові паркінги".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як заощадити на транспорті з новими тарифами

Раніше, Віталій Кличко пообіцяв, що Шулявський шляхопровід відновлять за рік.

Зараз ви читаєте новину «За неправильне паркування доведеться заплатити півтори тисячі гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі