середа, 18 липня 2007 13:46

За голос проти голови райради платять тисячі доларів

  У понеділок  у Києві на вул. Райдужній з’явилося чотири біґборди проти голови Дніпровської райради Олександра Сотникова із надписами: ”Справедливість є. Сотнікова знімуть”.
У понеділок у Києві на вул. Райдужній з’явилося чотири біґборди проти голови Дніпровської райради Олександра Сотникова із надписами: ”Справедливість є. Сотнікова знімуть”.

Депутатів Дніпровської райради підкуповують, щоб вони проголосували проти свого голови Олександра Сотникова із фракції Наша Україна. Уже понад місяць мер жорстко критикує його.

Дехто вважає, що на місце Сотникова хочуть поставити "свою" людину — мовляв, раптом вибори у Київраду також будуть достроковими. Інші кажуть, що у голови особистий конфлікт із секретарем Київради Олесем Довгим.

У понеділок на вул. Райдужній у Києві з"явилися 4 біґборди проти Сотникова. "Справедливість є. Сотнікова знімуть" — такими спочатку були надписи на них. Вони очевидно дублювали передвиборчу рекламу БЮТу, до якого належить Сотников. Хто встановив їх, з"ясувати нікому не вдалося.

— Таке час від часу трапляється, а знайти кінці нереально, — каже 25-річний виконавчий директор Асоціації зовнішньої реклами України Артем Біденко. — Гроші фірми отримували за це чорною готівкою. Вони скажуть, що то хтось без дозволу наклеїв за ніч. Один такий біґборд коштує десь $500–600. Ці агітівки повисять два дні, а потім фірма їх зніме.

Однак вони послужили замовникам ще менше. За ніч одне слово на біґбордах замалювали, і зміст плакатів зовсім змінився. "Справедливість є. Сотніков" — писалося на них у вівторок. Прес-секретар голови Дніпровського району Людмила Олійник сказала, що замалювали без їх відома, як і встановили.

Один із депутатів Дніпровської райради розповів "ГПУ", що на минулій сесії райради голову мало не позбавили посади.

— Голова фракції "Гроза" особисто роздавав гроші у чорних борсетках, кульках, підсідав до автомобілів, — каже депутат. — Але гроші давав не всі — тисячу, п"ять, десять. Тому нічого і не вийшло. Обіцяли по 50 тисяч доларів.

Зараз ви читаєте новину «За голос проти голови райради платять тисячі доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі