четвер, 17 квітня 2008 07:13

За день на дорогах тричі збивали дітей

Протягом понеділка на міських дорогах збили трьох дітей. У прес-службі ДАІ кажуть: таке трапляється рідко.

Перший інцидент стався о 8.10 ранку на просп. Відрадному, 20, напроти школи N173. 54-річна жінка їхала "Опелем Астра". На світлофорі вона збила 10-річного школяра. Дитину шпиталізували з травмою голови та грудей. На "опелі" була наклейка водія-початківця.

— Дитина точно переходила дорогу на зелене світло. Це бачили двоє учениць і чоловік, який курив на балконі. Водійка брехала інспекторам, що хлопчик переходив дорогу на "червоне". Але це заперечили троє свідків, — розповідає "ГПУ" Ірина Сергієнко, 57 років, завуч 173-ї школи. Учитель додає: цей перехід — небезпечний. Ірина пам"ятає тут близько п"яти ДТП із пішоходами.

Подібна пригода сталася о другій дня на вул. Китаївській, 11, біля 122-ї школи. 7-річний учень ішов додому. На "зебрі" його збив легковик "Ауді-100". За кермом сидів 19-річний водій. У школяра закрита травма голови, струс мозку, перелом гомілки. Його шпиталізували в інститут нейрохірургії.

— Машина з Черкас, без номерів, водій не мав на "ауді" жодних документів. Його затримано, порушено кримінальну справу. Триває розслідування, — пояснюють "ГПУ" в районному відділі ДАІ.

Керівництво школи згадує, що чотири роки тому на цьому самому переході один із їхніх учнів загинув.

Третій наїзд стався о 16.10 на вул. Народного ополчення, 10/12, на Солом"янці. "ВАЗ" збив 8-річну школярку. Дівчинка виходила з-за машини. Авто пригальмувало, аби пропустити її. У той час 26-річний водій "ВАЗа" вирішив обігнати на переході машини, які зупинилися. Школярку шпиталізували.

Зараз ви читаєте новину «За день на дорогах тричі збивали дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі