вівторок, 10 липня 2007 07:07

З балкона впав металевий дашок

Балкон із третього поверху житлового будинку на вул. Серафимовича, 19/2, що в Дніпровському районі Києва, доведеться демонтувати. У суботу опівдні із нього обвалився металевий дашок. Балкон був засклений, скло із вікон також посипалося на землю.

Аварійний балкон належить жителям квартири N13. Проживає у квартирі Тамара Рашевська, науковий працівник кафедри технології молока й молочних продуктів Національного університету харчових технологій. У понеділок уранці вдома її застати не вдалося.

— Не знаю, вона, здається, сама живе, — розказує Олена Маркус, сусідка із квартири N12. — Учора рятувальників викликала навіть не вона, а сусідка знизу.

МНСники за допомогою драбини прибрали обвалені будівельні конструкції. Однак сам балкон залишається на місці.

— Це все ці господарі — так наб"ють балкони лахміттям, що ті валяться, — каже Маркус. — Поставлять на балконі сітку, в ній голуб заплутається. Або в під"їзді речей наскладають. Доводиться обманювати — то, буває, придумаю, що до нас санстанція іде й буде штрафувати. Тоді тільки поприбирають. Я от ремонт у квартирі роблю, тому й удома, — пояснює вона.

Зараз ви читаєте новину «З балкона впав металевий дашок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі