вівторок, 01 грудня 2020 15:24

Врятували кошеня, яке кілька днів провело у замурованому підвалі під кістками тварин
8

У будинку на Оболонському просп. в Києві дістали кошеня, яке не змогло самостійно вибратися з підвалу. Його голос лунав з важкодоступної частини підвалу за цегляною перегородкою декілька днів.

У суботу, 28 листопада, мешканці викликали команду порятунку тварини, повідомили у Facebook Kyiv Animal Rescue Group.

Фото: Kyiv Animal Rescue Group

"Після демонтажу перегородки, проведеного ручним інструментом, виявилося, що кошеня перебуває у вузькій, глибокій щілині, заваленій чиїмись кістками. Ймовірно, в цій щілині вже гинули раніше інші тварини, які не змогли вибратися звідти самостійно", – зазначили рятувальники.

Кошеня також перебувало під завалом зі сміття. Для порятунку тваринки довелося спочатку розчищати завал, а потім діставати потерпілого за допомогою телескопічного захоплення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві врятували кота, якого засмоктало двигуном машини

"Від тривалого перебування у вузькій, холодній щілині кошеня було у важкому стані й потребувало екстреної госпіталізації – температура нижча, ніж 36 градусів, виснаження, переохолодження. Стан стабільно важкий", – додали рятувальники.

У Києві на вул. Сеченова врятували кошеня, якого змило в унітаз. Шансів вижити у нього практично не було.

Зараз ви читаєте новину «Врятували кошеня, яке кілька днів провело у замурованому підвалі під кістками тварин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі