пʼятниця, 22 лютого 2008 07:11

"Волю" зобов"язали відновити аналоговий сигнал

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення зобов"язала компанію "Воля-кабель" протягом доби відновити трансляцію аналогового телепакета для всіх абонентів Деснянського району.

Таке рішення Нацрада прийняла на засіданні 20 лютого. Її голова Віталій Шевченко повідомив, що ліквідація аналогового телепакета є "позбавленням громадян України конституційного права на інформацію". Жителі столиці не мають відповідного обладнання, щоб приймати цифровий сигнал.

Мешканець Троєщини Дмитро Гапотченко, 36 років, наприкінці січня встановив по кімнатній антені для всіх телевізорів у своєму помешканні. Зробив це після того, як "Воля-кабель" перестала подавати аналоговий сигнал у квартиру Дмитра.

— У мене вдома п"ять телевізорів. То скільки треба було витратити грошей на встановлення п"яти декодерів, аби ставити "цифру"? — говорить Дмитро.

Нині чоловік не впевнений, але каже, що компанія, мабуть, виконає рішення Нацради і поверне аналоговий пакет на Троєщину.

Зараз ви читаєте новину «"Волю" зобов"язали відновити аналоговий сигнал». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі