пʼятниця, 06 липня 2007 07:09

Вокзальна буде зручною тільки п"ять днів

У середу о 16.07 станція Вокзальна київського метрополітену запрацювала на повну потужність. Увімкнули всі три ескалатори. Однак, як виявилося, радіти пасажири цього разу будуть недовго — 10 липня один із ескалаторів знову закриють на ремонт.

Майже два місяці в ранкові та вечірні години пік одна з найбільш завантажених станцій столичної підземки працює тільки на вихід. Пасажирам, які прибувають на вокзал, доводиться користуватися наземним транспортом або ж 15–20 хв. іти пішки до найближчої станції метро Університет.

— Ми закінчили ремонт ескалатора N1 на три дні раніше, ніж планували, — каже прес-секретар Київського метрополітену Надія Шумак. — Увімкнули всі три ескалатори, щоб перевірити, як відремонтований працює на повний пасажиропотік. Усе добре, тому із 10 липня до 21 серпня лагодитимемо останній ескалатор.

Протягом 2007 року в столиці капітально ремонтують до десятка ескалаторів: 3 на Вокзальній, по 2 на Кловській, Арсенальній, Лісовій та Хрещатику.

Зараз ви читаєте новину «Вокзальна буде зручною тільки п"ять днів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі