середа, 19 березня 2008 07:08

"Водник" на СБУ не ображається

— Бачив в Інтернеті цю інформацію про наш басейн. Передайте, що ми на СБУ не ображаємося, — сміється Сергій Головань, заступник директора басейну "Водник". — Мабуть, це єдиний басейн у місті, про який знає Остапенко. А ще ж є "Спартак", "Ювілейний".

8 березня у виконувача обов"язків голови Служби безпеки України Валентина Наливайченка, 42 роки, під час відпочинку в п"ятизірковому готелі "Хаятт Рідженсі" на Софійській площі вкрали портмоне. У ньому було $400, дві банківські картки та водійські права.

— Йому що, у басейн "Водник" ходити?

Так 11 березня речник СБУ Марина Остапенко відповіла під час прес-конференції на запитання журналіста, чому керівник державної установи обрав для візиту найдорожчий міський фітнес-центр.

Сергій Головань із "Водника", що на вул. Волоській, 62, каже, відвідувачів вистачає. Щодня у басейн на Подолі приходить по 350 осіб.

— Так, наш басейн, виходить, більше для "простих смертних". Дуже відомих відвідувачів у нас я не бачив. Напевне, вони можуть собі дозволити ходити в "Хаятт", — припустив Головань.

Вартість разового відвідування в басейні "Водника" — 24 грн,  "Хаятта" — 785 грн.

Зараз ви читаєте новину «"Водник" на СБУ не ображається». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі