понеділок, 22 лютого 2021 09:56

Водій, який вбив пішохода у центрі Києва, знайшов виправдання

Водій, який вбив пішохода у центрі Києва, знайшов виправдання
Якщо провину доведуть, чоловіку загрожує від 7 до 10 років ув'язнення. Фото: скріншот з відео ТСН

Громадянин Азербайджану Азізлі Абдулла Огли, який смертельно вдарив пішохода, стверджує, що убивати не хотів.

Натомість родичі загиблого не вірять і хочуть справедливості, пише ТСН.

"Я просто хотів його налякати. Я не думав, що так станеться. Я чесно не хотів його вбивати", - сказав підозрюваний у залі суду.

На суді, де іноземцю обирали запобіжний захід, була донька загиблого Поліна. Про те, що сталося з батьком, вона дізналася випадково з новин.

Підозрюваний живе у столиці близько року. Має тимчасову посвідку на проживання, бо одружений з українкою. Працює таксистом. У той день саме віз пасажира. Загальмував перед зеброю, пропускаючи пішоходів. А перехожому щось не сподобалось і той почав лаятись. Водій не витерпів і вдарив. А поїхав, бо був у стані афекту. Що пішохід загинув, таксист дізнався лише коли його затримали поліцейські, стверджує він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Син "слуги" Арістова хизується в мережі порушенням ПДР - з'явилось відео

Свідчення чоловіка в сльозах слухала дружина Мадіна.

"Він працює без вихідних. Він ніколи ні з ким не бився. Він не жорстокий. Він добра людина. Ми готові допомогти його (загиблого. – Gazeta.ua) родині, зробити все, що завгодно", - сказала вона.

Наступні 2 місяці Огли проведе під вартою. За скоєне йому загрожує від 7 до 10 років ув'язнення.

Ідеться про трагедію, яка сталася 19 лютого 2021 року у центрі Києва. Біля театру ім. Івана Франка водій Hyundai Sonata ударом руки вбив 52-річного киянина Владислава Корнієнко, який йшов пішохідним переходом. На оприлюдненому відео видно, як пішохід, імовірно, у стані алкогольного сп'яніння йшов по зебрі, але обернувся та щось сказав водієві. Останній вийшов та вдарив пішохода. Він помер на місці. Злочинцем виявився громадянин Азербайджану 1994 року народження. Його затримали протягом години. Для цього застосували план "Перехоплення".

Зараз ви читаєте новину «Водій, який вбив пішохода у центрі Києва, знайшов виправдання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі