пʼятниця, 19 лютого 2021 16:49

Водій вбив пішохода, з яким не поділив дорогу на зебрі - момент потрапив на відео
4

19 лютого у Києві біля театру ім. Івана Франка водій Hyundai Sonata ударом руки вбив чоловіка, який йшов пішохідним переходом. Удар виявився смертельним.

Відео трагедії поширили у Facebook "Вартові Еспресо".

Фото: cкріншот з відео

"Схоже, що не поділили хто кого пропускатиме на пішохідному переході й пішло-поїхало", – йдеться в повідомленні.

На кадрах видно, як пішохід, імовірно, у стані алкогольного сп'яніння йшов по зебрі, але обернувся та щось сказав водієві. Останній вийшов та вдарив пішохода. Він помер на місці.

Злочинцем виявився киянин 1994 року народження. З місця трагедії він поїхав. Його розшукали та затримали, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Водій автомобілю Hyundai, який о 14:48 в ході раптової сварки спричинив тілесні ушкодження, був затриманий співробітниками поліції. На його вирахування, орієнтування і затримання поліцейськім знадобилось понад годину. За загибель людини водію тепер треба буде відповідати своєю свободою", - написав Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичний трамвай збив пенсіонера

У Києві на перехресті вул. Привокзальної та Харківського шосе сталася ДТП з перекиданням. Автомобіль та позашляховик зіткнулися 18 лютого близько 13:00.

Зараз ви читаєте новину «Водій вбив пішохода, з яким не поділив дорогу на зебрі - момент потрапив на відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі