середа, 05 вересня 2007 07:09

Водій джипа втік із місця аварії

"ГПУ" стали відомі деталі аварії, що сталася 24 серпня ввечері на реверсивній смузі Московського мосту.

Тоді внаслідок зіткнення двох легковиків — джипа "БМВ Х5" та "ВАЗ 21099" загинув 25-річний водій "жигулів". Як повідомили "ГПУ" в управлінні ДАІ Києва, інспекторам дотепер нічого не відомо про водія джипа. За їхньою інформацією, одразу ж після аварії водій "БМВ" сів у попутку й утік із місця дорожньо-транспортної пригоди. До комунальних лікарень по допомогу чоловік не звертався. У будь якому разі, у медиків такої інформації немає.

Унаслідок аварії тяжких травм зазнав також 28-річний пасажир "ВАЗу". Його доправили в стані алкогольного сп"яніння до лікарні швидкої медичної допомоги. У чоловіка закриті черепно-мозкова травма та травма грудей і живота.

Нагадаємо, аварія сталася на реверсивній смузі в той час, коли вона була закрита для проїзду в обох напрямах. Після лобового удару "ВАЗ" перекинувся, а в "БМВ", що їхало в бік Петрівки, відірвало колесо.

— За попередніми даними, обоє водіїв порушили правила дорожнього руху. Вони виїхали на реверсивну смугу під заборонний сигнал світлофора. Чому так вчинили, має встановити слідство, — повідомили "ГПУ" у прес-службі ДАІ міста Києва.

Зараз ви читаєте новину «Водій джипа втік із місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі