вівторок, 08 квітня 2008 07:07

Віталій Кличко зібрав професіоналів

  Кандидат у мери Києва Віталій Кличко
Кандидат у мери Києва Віталій Кличко

У неділю пройшла міжпартійна конференція, на якій було створено Блок Віталія Кличка. До нього ввійшли: Народний рух України, партії "Європейська столиця" та "Українські соціал-демократи".

За словами лідера НРУ Бориса Тарасюка, Віталій Кличко — єдиний кандидат, який здатний навести лад у Києві. Його моральність, професіоналізм, світове ім"я зроблять місто по-справжньому європейською столицею.

Кличко першим серед кандидатів на міського голову представив свою команду.

До неї ввійшли управлінці та професіонали з різних галузей із досвідом роботи як на міському, так і на державному рівні. Наприклад, Іван Плачков займав пост міністра енергетики, а свого часу створив Київенерго.

Або Анатолій Коваленко, при якому Печерський район довгі роки був кращим у столиці. Сьогодні він відомий як захисник зеленого Києва, виступає з постійною критикою нинішнього мера Черновецького.

У першій п"ятірці Блоку Віталія Кличка також депутат Київради  Наталія Новак. Вона займатиметься соціальною політикою. Наталія Новак запевняє, що після виборів усі соціальні виплати не тільки збережуться на нинішньому рівні, але і зростуть. Цього вдасться досягти за рахунок ефективнішого, ніж нині, використання бюджету.

До першої п"ятірки потрапив Дмитро Андрієвський — керівник виборчої кампанії Кличка.

Віталій Кличко пішов західним шляхом, коли менеджер набирає в свою команду фахівців із різних галузей. І, як свідчить рівень життя на Заході, цей підхід ефективніший.

На виборах у Київраду Блок Віталія Кличка планує набрати 35%, що дозволить йому сформувати більшість.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко зібрав професіоналів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі