четвер, 19 квітня 2007 07:06

Виставка квітів працює не для всіх

Біля станції метро Лівобережна, у виставковому центрі на Броварському пр-ті, з 17 до 20 квітня проходить міжнародна виставка флористики.

У середу довкола павільйону людей було більше, ніж усередині. Вхід коштує 17 грн. Пенсіонерки, дізнавшись про це, дуже засмучуються.

Ті ж відвідувачі, які потрапили всередину, мало цікавляться квітами — їх усього кілька стендів. Натомість на виставці продають свічки, демонструють вази, весільні декорації.

— Я б хотіла бути нареченою у такій сукні, але в її ціні забагато нуликів, — поправляє манекен із весільною сукнею від Айни Гасе, дизайнера Юлії Тимошенко, 24-річна Юлія Жогел, працівниця фірми "Укрфлора".

— Близько до стенду підходити не можна! — відштовхує людей працівник компанії "Гранд декор", який охороняє вази та штучні квіти.

"Гранд декор" на виставці розорилися на кілька сотень гривень. Хтось із відвідувачів ненароком розбив велику вазу за 250 грн, й украли кілька квіток.

— Жінки в руках квіточку крутять-вертять, а потім у кишеню пхають. От годину тому вкрали букетик за сто гривень, — обурюється охоронець.

Єдиний стенд, де можна придбати усе, що сподобалося, представила польська компанія — виробник свічок. 6-кілограмові свічки коштують по 116 грн.

— Горітиме така два тижні поспіль, — запевняє представник компанії 24-річний Роман Бігун. Відвідувачі виставки більше цікавляться еротичними свічками по 33 грн.

При виході збираються прибиральниці. Жінки радіють, що зі стендів викидають усі браковані речі, і збирають розірвані пакетики з насінням.

Зараз ви читаєте новину «Виставка квітів працює не для всіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі