пʼятниця, 04 червня 2021 10:14

Виклик таксі для пасажирки з дитиною обернувся пеклом

Виклик таксі для пасажирки з дитиною обернувся пеклом
Жінка звернулася до поліції. Фото: pixabay.com

У Києві пасажирка поскаржилася на водія таксі, який обматюкав її та забризкав балончиком.

Про це у Facebook повідомив "Київ Оперативний".

Таксі потерпіла викликала через додаток, щоб поїхати з дитиною до школи. Коли ж сіла в машину, водій почав обурюватися, що вона не замовила дитяче крісло. Мовляв, "на сукню грошей не пошкодувала". Після цього жінка заявила, що не поїде з ним, на що чоловік вимагав оплату за помилковий виклик.

"Коли я поцікавилася, чому він дозволяє себе так вести при 6-річній дитині, у відповідь почула "скажи спасибі, що не дав тобі п*зди й не забризкав балончиком". Недовго думаючи після цієї фрази водій вискочив з машини й все-таки забризкав мені обличчя. У цей час дитина стояла біля мене", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві таксист віз клієнта й одночасно читав книгу: курйозне відео

Вона додала, що вдруге балончик проти неї застосовував під час виклику поліції.

"Після цього сів в авто і почав рух. Я подзвонила чоловікові, який був вже у хвилині від нас, він наздогнав водія і почав викликати поліцію. Я стала біля капота, щоб водій не зник. Він почав рух авто на мене. У цей момент підійшла дівчина і почала кричати, що вона все бачила і поліції все підтвердить. Я почала непритомніти, мене чоловік підхопив і забрав на тротуар. Водій цим скористався і моментально поїхав", - написала постраждала.

Потерпіла звернулася до поліції та служби підтримки оператора. У другій, стверджує вона, відповіді не отримала.

У Запоріжжі трапився скандал з таксистом компанії Bolt, який приїхав на виклик, але потім побачив українку з єгиптянином і відмовився їх везти. Крім того, він ображав потенційних пасажирів. Як повідомила жителька Запоріжжя, вона зі своїм чоловіком викликала таксі, але водій Дмитро по приїзду зі словами "мені руберойд не потрібен" і "мавп не вожу", поїхав.

Зараз ви читаєте новину «Виклик таксі для пасажирки з дитиною обернувся пеклом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі