четвер, 08 листопада 2007 07:07

Вигорів кабінет над Головпоштамтом

У вівторок о шостій вечора під Головпоштою (майдан Незалежності, центр) зібралася юрба зівак.

Усі фотографували на мобільники вікно на п"ятому поверсі, з якого йшов густий сірий дим. Прибуло шість машин рятувальників. Вони піднімалися драбиною нагору.

— Відчули дим, смерділо, ніби проводка плавилася. Колеги нюхали свою апаратуру — не могли зрозуміти, що робиться. Приїхали пожежники і сказали: "У вас — пожежа", — каже "ГПУ" Олена, 36 років, працівниця "Укрпошти".

Вогонь пошкодив кілька телефонів, меблі, комп"ютер, знищив документи у кабінеті площею 6х3 м, який належить Державному департаменту з питань зв"язку й інформатизації. Окрім того, закіптюжено стіни та стелю на всьому п"ятому поверсі. Обійшлося без евакуації — більшість працівників "Укрпошти" закінчили робочий день і встигли вийти з будівлі.

Рятувальники не називають розміру збитків, але кажуть, що вогонь спалахнув через коротке замикання. У юрбі говорили, що хтось забув загасити недопалок у туалеті.

Пожежа почалася в кабінеті 50-річного чоловіка. Він намагався загасити все сам, але не вийшло. Отримав серйозні опіки рук і обличчя, — повідомляє прес-служба МНС Києва.

Олена зазначає, що три місяці тому на першому поверсі "Укрпошти" теж смерділо паленою проводкою. Тоді щось замкнуло в банкоматі, але пожежі не сталося.

Зараз ви читаєте новину «Вигорів кабінет над Головпоштамтом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі