середа, 16 січня 2008 07:12

Відсторонено голову Дніпровської райради

Новозаводський районний суд Чернігова наприкінці минулого року ухвалив відсторонити з посади новообраного керівника Дніпровської райради Оксану Мисовську, 43 роки, та її заступника 31-річного Сергія Артеменка.

Рішення винесено 25 грудня, справу слухав чернігівський суддя Овсієнко. Позов подав депутат Дніпровської райради Валерій Круподеря. Справу слухав чернігівський суд, оскільки депутат Валерій Круподеря зареєстрований і постійно мешкає в цьому місті.

— Суд визнав нелегітимним обрання Оксани Мисовської на посаду голови, — розповідає "ГПУ" Олександр Черненко, 56 років, начальник юрвідділу Дніпровської райради. — Було надано докази, що підрахунок бюлетенів під час голосування за Мисовську проходив із порушеннями. Через це призупинено рішення Дніпровської райради від 18 грудня. У ньому йдеться про обрання Мисовської Оксани Юріївни головою Дніпровської райради, — цитує  Черненко ухвалу Новозаводського райсуду. За словами керівника юрвідділу, Мисовська немає повноважень "тимчасово", доки суд не розглянув справу по суті.

Той же суд вирішив відсторонити від обов"язків заступника голови Дніпровської райради Сергія Артеменка.

Зараз ви читаєте новину «Відсторонено голову Дніпровської райради ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі