пʼятниця, 04 липня 2008 07:14

Відеорекламу показують на станції Політехнічний інститут

Шість відеосистем, які проектують зображення на стіни, другий тиждень працюють на станції метро Політехнічний інститут. Їх тестують. До кінця року такими ж обладнають усі станції метрополітену.

— Доки там показують велосипедистів, серфінги, то хай би було, — каже Ірина Бийструк, 36 років. — Але мені не подобається, бо його важко побачити! Світло тьмяне, кольори ніякі. У мене хороший зір, то ще якось сприймаю, а хто недобачає — його просто нервує таке нововведення.

Семирічна Марійка на платформі з мамою. Дівчинка дивиться на спортсменів у кадрі. За кілька секунд на зображенні з"являється повідомлення "Увага! Прибуває потяг."

— Єдиний позитив у тих системах — це попередження, — каже "ГПУ" Анна Загрійчук, 29 років, мати дівчинки. — А так — навіщо воно тут? Сюди ж легко запхати 25-й кадр, і мою дитину загіпнотизують, тому я проти такої реклами.

Із 20 опитаних жодному не сподобалося нововведення. Люди кажуть: реклама й так на кожному кроці.

— Ми не маємо відношення до змісту реклами, — розповідають "ГПУ" у прес-службі метрополітену. — Ми здаємо в оренду площу — так само, як і звичайні рекламні плакати. Відеосистеми транслюватимуть і соціальну інформацію, а також попереджатимуть про прибуття потяга.

Згодом відеосистеми на платформах з"являться на станції Хрещатик.

Зараз ви читаєте новину «Відеорекламу показують на станції Політехнічний інститут». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі