вівторок, 11 грудня 2007 07:12

Весільний кортеж розбився на мосту Патона

У суботу о 16.40 на пр-ті Возз"єднання у лобовому ударі зіткнулися "Шкода Октавіа" з мікроавтобусом БАЗ.

Автобус прямував за 486-м маршрутом. У "шкоді" позаду сиділо молоде подружжя: 27-річні Денис та Олена, які того дня розписалися в одному з РАЦСів у центрі й поверталися додому, на Лівобережжя. За кермом авто був 30-річний свідок, на передньому сидінні була 29-річна дружка. Усього в ДТП постраждали 13 людей. Наречений і його дружина — кажуть, вона вагітна — потрапили до реанімації лікарні швидкої допомоги.

Інспектори ДАІ ліквідовували наслідки аварії кілька годин. Водія "шкоди" рятувальники визволяли пневмоножницями. У всіх пасажирів легковика медики діагностували вивихи тазових суглобів. Найбільше постраждав молодий. У нього ударом розірвало печінку, медики зафіксували також черепно-мозкову травму. Чоловіка підключили в реанімації до апарату штучного дихання. Вісьмох пасажирів маршрутки та водія доправили до обласної лікарні.

"Шкода" рухалася реверсивною смугою в бік Ленінградської площі. Автомобіль із молодими їхав останнім у кортежі. Машина раптово виїхала на зустрічну смугу, де врізалася в маршрутку. Говорять, що чоловік знепритомнів за кермом.

Зараз ви читаєте новину «Весільний кортеж розбився на мосту Патона». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі