пʼятниця, 14 травня 2021 18:48

Великий столичний фестиваль перенесли на рік

Великий столичний фестиваль перенесли на рік
UPark Festival перенесли на 2022 рік. facebook.com/uparkfestival

UPark Festival не відбудеться 2021 року - захід перенесли на 2022-й. Причиною стали карантинні обмеження, які особливо ускладнюють співпрацю з іноземними артистами.

Про це оргкомітет UPark Festival повідомив на сторінці заходу у Facebook.

"Ситуація в Україні та світі складається так, що організувати 2021 року повноцінний масштабний захід з іноземними артистами та влаштувати шалену вечірку, на яку ви заслуговуєте й чекаєте, фактично неможливо", - ідеться в повідомленні.

Розуміючи, що майже всі артисти перенесли концертні тури на 2022 рік, організатори повідомили, що також вимушені перенести фестиваль на наступний рік. Натомість повідомили й добру новину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стартує фестиваль Американського кіно: що подивитися

"Та хочемо одразу потішити вас, що 2022 року UPark посилить свої музичні потужності. Ми готуємо одразу два фестивальні блоки, які відбудуться в червні й липні. І щоб очікування було не таким болісним, ми готові оголосити перших підтверджених учасників лайнап", - повідомили в оргкомітеті фестивалю.

Та оголосили трьох хедлайнерів 2022 року. Отже, у червні планують виступ My Chemical Romance, а в липні - Gorillaz і Deftones.

Окрім того, повідомили про роботу з погодження дати виступу гурту Slipknot. Анонси виступів цього гурту й інших музикантів опублікують на сторінці фестивалю згодом.

Усі квитки, придбані раніше, залишаються дійсними на UPark Festival 2022.

Варто зазначити, що торік фестиваль також скасували у зв'язку з пандемією.

У нідерландському Роттердамі триває підготовка до Євробачення-2021. 65-й конкурс естрадної пісні відбудеться у Ahoy Arena.

До залу пустять максимум 3,5 тис. глядачів і до 500 журналістів.

Два півфінали й фінал відбудуться, відповідно, 18, 20 і 22 травня. У конкурсі беруть участь виконавці з 39 країн, зокрема, 17 співачок, 13 співаків і дев'ять гуртів.

Зараз ви читаєте новину «Великий столичний фестиваль перенесли на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі