четвер, 19 червня 2008 07:11

"Велика Кишеня" викупила весь "Альта Центр"

Минулого тижня компанія "Давенто" придбала торговельний центр "Альта Центр", що розташований на Петрівці.

13 червня Антимонопольний комітет видав "Давенто" дозвіл на купівлю. "Давенто", у свою чергу, володіє девелоперським підрозділом "Великої Кишені".

— Так, компанія "Давенто" вже купила "Альта Центр". Більше офіційних коментарів ми поки що не даємо, — каже "ГПУ" Віталій Андрусяк, 23 роки, речник мережі "Велика Кишеня". Докладнішу інформацію компанія оприлюднить незабаром.

Фахівці стверджують, що придбання центру є логічним з точки зору розвитку мережі. "Велика Кишеня" займає більшу площу торговельного центру. Нині вартість "Альта Центру" фахівці оцінюють у $50 млн.

"Велика Кишеня" в "Альта Центрі" сусідить з відкритим наприкінці березня гіпермаркетом "Ашан". Дотепер жителі столиці сперечаються, чи витримає "Кишеня" конкуренцію з транснаціональною торгівельною мережею.

"Альта Центр" відкрили у грудні 2004-го, його загальна площа — 23,5 тис. кв. м. Інвестиції в будівництво центру оцінювали в $15–17 млн.

Зараз ви читаєте новину «"Велика Кишеня" викупила весь "Альта Центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі